Advertisement

Babalar Gunun Kutlu Olsun - Babalar Günü Kutlu Olsun / En kıymetim ve en değerlim canım babam… babalar günün kutlu olsun.

Babalar Gunun Kutlu Olsun - Babalar Günü Kutlu Olsun / En kıymetim ve en değerlim canım babam… babalar günün kutlu olsun.. Babalar günün kutlu olsun babacığım. İyi ki varsın,iyi ki yanımdasın,iyi ki babamsın. Babalar günün kutlu olsun canım. *çok sevdiğim canım babacığıma kucak dolusu sevgilerimi sunar, babalar günü'nü kutlarım. *hayatın anlamı ve tüm güzelliklerini öğreten adam, benim sevgili babam.

Sıcak yürekli ve sevecen olmanı seviyorum. Bizim için yaptığın her şey için sonsuz teşekkürler. Babalar günün kutlu olsun… sana olan sevgim ve saygım hiç bir zaman eksilmeyecek canım babam. Ben ona baba diye sesleniyorum. Sen güçlü bir çınar gibisin.

Babalar Günün Kutlu Olsun Çikolatası - Hediyemen.com
Babalar Günün Kutlu Olsun Çikolatası - Hediyemen.com from www.hediyemen.com
Resimli babalar günü mesajları için aşağıdaki resme tıklayınız. Okuduğum en güzel ve gizemli kitapsın sen canım kocam. Babalar çınar gibidir, meyvesi olmasa da gölgesi yeter. Ben ona baba diye sesleniyorum. Tüm babalara selamlar… hayatın anlamını ve tüm güzelliklerini öğreten adam benim canım babam babalar günün kutlu olsun… * dünyanın en yakışıklı babasına, seni çok seviyoruz, babalar günün kutlu olsun.! Derdimi, neşemi, hüznümü, mutluluğumu paylaştığım en iyi arkadaşım. Çünkü bana hep güç veriyorsun… babalar günün kutlu olsun.

Çünkü bana hep güç veriyorsun.

Sen bir dayı değil baba her zaman bir baba gibisin.babalar günün kutlu olsun. Kelimelerle anlatılamayan fedakarlık ve karşılıksız sevgiyi tarif et desen bana herhalde sadece baba derdim. Babalar günün kutlu olsun canım kocam. Doğuştan gelen şansım ve ömür boyu sürecek olan hayatımın en büyük anlamı babacığım, babalar günün kutlu olsun. Benzemez hiçbir şeye bu sevgi. Evlatlarının arkasında dağ gibi yükselen başta aziz şehitlerimizin babaları olmak üzere tüm babaların babalar gününü tebrik ederim. Ben ne yaptım da seni bana, beni sana yazdı. Şimdi fark ediyorum ki babacığım, ellerimi hiç bırakmamışsın. Okuduğum en güzel ve gizemli kitapsın sen canım kocam. İşte kısa, uzun, resimli babalar günü mesajları ve sözleri! Benim için dünyadaki en özel erkek! Kelimelerle tam olarak ifade edemeyeceğim kadar çok seviyorum seni. *hayatın anlamı ve tüm güzelliklerini öğreten adam, benim sevgili babam.

Babalar günün kutlu olsun… sana olan sevgim ve saygım hiç bir zaman eksilmeyecek canım babam. Babaya ne hediye alınır sorusunu düşününce ilk akla gelenler genellikle gündelik hayatta işlevsel olarak kullanılabilecek hediyeler. Ne şiir yeter anlatmaya, ne yürek yeter bunu sığdırmaya. Evlatlarının arkasında dağ gibi yükselen başta aziz şehitlerimizin babaları olmak üzere tüm babaların babalar gününü tebrik ederim. Resimli babalar günü mesajları için aşağıdaki resme tıklayınız.

**DERİN**: Babacim babalar günün kutlu olsun!
**DERİN**: Babacim babalar günün kutlu olsun! from lh3.googleusercontent.com
Ben ona baba diye sesleniyorum. Sevgili babacığım gurbet uzak olsa da sevgin o kadar yakın ki bilmelisin ellerinden öperim sevgiler. Senin gibi bir babaya sahip olduğum için ne kadar şanslı olduğumu her zaman bileceğim. Bir gün değil, her gün senin günün babam. Babalar çınar gibidir, meyvesi olmasa da gölgesi yeter. Benim için dünyadaki en özel erkek! Resimli babalar günü mesajları için aşağıdaki resme tıklayınız. Doğuştan gelen şansım ve ömür boyu sürecek olan hayatımın en büyük anlamı babacığım, babalar günün kutlu olsun.

Çünkü bana hep güç veriyorsun.

19 mayıs atatürk'ü anma, gençlik ve spor bayramı. Hayatın anlamı ve tüm güzelliklerini öğreten adam, benim sevgili babam. İşte kısa, uzun, resimli babalar günü mesajları ve sözleri! Ne şiir yeter anlatmaya, ne yürek yeter bunu sığdırmaya. En kıymetim ve en değerlim canım babam… babalar günün kutlu olsun. Bizim için yaptığın her şey için sonsuz teşekkürler. Aslan dayım, babalar günün kutlu olsun. Babalar çınar gibidir, meyvesi olmasa da gölgesi yeter. Ben ne yaptım da seni bana, beni sana yazdı. Benim için dünyadaki en özel erkek! Bize her şeyi en iyi şekilde yapmayı öğreten, hem hayattaki hem de yoldaki en yakın arkadaşlarımızın, babalarımızın babalar günü kutlu olsun! Bir evladın en büyük şansı birbirinden kıymetli ebeveynlere sahip olmasıdır. Seni çok ama çok seviyorum.

İyi ki varsın,iyi ki yanımdasın,iyi ki babamsın. Hayatım boyunca bana öğrettiğin tüm dersleri ve güzel şeyleri hatırlıyorum. Şimdi fark ediyorum ki babacığım, ellerimi hiç bırakmamışsın. Oyun arkadaşım, suç ortağım, en büyük sırdaşım; Babalar çınar gibidir, meyvesi olmasa da gölgesi yeter.

Babalar Gunun Kutlu Olsun Babacigim Tubidy cepten mp3 ...
Babalar Gunun Kutlu Olsun Babacigim Tubidy cepten mp3 ... from i.ytimg.com
Babalar çınar gibidir, meyvesi olmasa da gölgesi yeter. Seni çok ama çok seviyorum. Hayatın anlamı ve tüm güzelliklerini öğreten adam, benim sevgili babam. En kıymetim ve en değerlim canım babam… babalar günün kutlu olsun. Doğum günün kutlu olsun babacığım. Bir gün değil, her gün senin günün babam. Sen güçlü bir çınar gibisin. Tüm babalara selamlar… hayatın anlamını ve tüm güzelliklerini öğreten adam benim canım babam babalar günün kutlu olsun…

Babalar günün kutlu olsun babacığım.

Sevgili babacığım gurbet uzak olsa da sevgin o kadar yakın ki bilmelisin ellerinden öperim sevgiler. Hayat boyu bütün bunlar için sana teşekkür ederim. Bir gün değil, her gün senin günün babam. En güzel resimli ve anlamlı babalar günü kutlama sözleri. Benzemez hiçbir şeye bu sevgi. Kelimelerle anlatılamayan fedakarlık ve karşılıksız sevgiyi tarif et desen bana herhalde sadece baba derdim. Babalar günün kutlu olsun babacığım. Ben ona baba diye sesleniyorum. Çünkü bana hep güç veriyorsun. Oyun arkadaşım, suç ortağım, en büyük sırdaşım; 19 mayıs atatürk'ü anma, gençlik ve spor bayramı. Ne şiir yeter anlatmaya, ne yürek yeter bunu sığdırmaya. Resimli babalar günü mesajları için aşağıdaki resme tıklayınız.

Medarı iftiharım sevgilim her şeyim! babalar gunu. Doğum günün kutlu olsun babacığım.

Posting Komentar

0 Komentar